Bitcoin ser topphyvy längst ner på kanalen, Större Uptrend förblir stark – Prisanalys

I juli hade Bitcoin Billionaire ett oerhört viktigt, om inte massivt utbrott från en flerårig nedström. Alla insatser är nu avstängda, med den ledande krypto ånga upp – på lång sikt ändå. På kortare sikt kan det vara dags för en viss konsolidering.

Vi börjar på det månatliga diagrammet och ser ett allmänt intervall som dras av ljuskropparna mellan $ 14.000 och $ 11.000.

Vi bör notera att trots det stora utbrottet i juli tekniskt sett, relativt liten volym åtföljde evenemanget

När vi kommer ner till 4-timmarsdiagrammet ser vi mikrosynen på en grunt uppåtgående kanal som håller på att bryta till nackdelen. Minst kommer vi sannolikt att se några veckor ner till cirka $ 11,5k, även om kanalen slutar hålla.

Histogrammet ser ut som om det vill ha ytterligare ett ben, medan RSI troligtvis inte kommer att se sin tredje dolda hausse divergens med tanke på hur lite slack det har.

När vi flyttar till det dagliga diagrammet ser vi att priset har kommit alltmer närmare 21 EMA efter att ha brytit 8. I händelse av en uppdelning är den uppenbara första nivån på support vi kommer att hitta 55 EMA, cirka $ 10 800.

Slutligen, på veckodiagrammet, ser vi några retracement nivåer att titta på, vilket gör en ungefär $ 800 bock av ett retracementmål mellan $ 10,9-1k

Om vi ser denna retracement, kommer det att räknas som en trolig konsolidering och förberedelse för en långsiktig uppåtström som vi kunde se ut mot 2020. För att vara tydlig utslöts den massiva nedtrenden i juli, och det faktum kommer att hålla fast vid diagrammet hela vägen ner till $ 8 000 om det behövs.

Comments are closed.